Har dig og manden været sammen i mange år og er i ikke længere så intime, så skal der altså gøres noget for, at det hele ikke går i stå. Måske skyldes det, at du ikke længere føler dig attraktiv. Du har måske taget nogle kilo på, siden jeres forhold startede og graviditeterne af dine børn har sat sine spor.

Det betyder altså ikke, at du ikke længere er attraktiv, og spørger du din mand, synes han garanteret stadigvæk, at du er den lækreste kvinde, han kender. Det der dog betyder noget, er hvordan du ser på dig selv og din egen krop og ikke mindst hvor meget du gør ud af dig selv.
Føler du dig selv lækker og gør dig lækker, er alle problemerne nærmest løst, og din mand vil se på dig, som var i nyforelskede igen og lige har mødt hinanden.
Der findes masser af flot og frækt undertøj i store str. eller bare genrelt flot lingeri til store piger.

Det vigtigste er altså, at du kan lide din egen krop. Det er dog nemt at sige, men ikke så nemt at realiserer. Det du kan gøre er at sætte dig ned og skrive alle de postitive ting ned om din krop og fokusere på dem. Og JA. Der er altid noget positivt man kan sige om ens krop, og kig så på det, hver gang du kigger dig i spejlet uanset om det er smilende øjne, flotte ben eller pæn mave.

Undertøj i store størrelser, der ser pænt og moderne ud, er der altså massere af. Det er bare med at lede de rigtige steder og du kan endda være heldig at støde ind i lingeri udsalg, så du kan få endnu mere flot lingeri til store piger for pengene.

Så find noget lækker frækt undertøj i store størrelser som du føler dig godt tilpas i og overrask din mand. Det vil bringe lidenskab og lyst tilbage i forholdet.
Er du stadigvæk ikke helt tryg ved at gå ind i en undertøjsforretning og prøve det der eller få hjælp af en ekspedient, kan du sagtens finde en masse undertøj online, hvor du måske har bedre overskud også. Her er det så bare vigtigt, at du sørger for at få målt din krop ordenligt, så du er sikker på at få den rigtige størrelse.

Er du én af de heldige kvinder der er forsynet med en stor barm, så har du garanteret mange gange måtte gå forgæves i en lingeri forretning, selvom de endda reklamerer med at have undertøj til store damer, eller også har de kun nogle kedelige nogle. Det er nemlig desværre stadigvæk de færreste lingeri forretninger, der fører kan tilbyde en flot og sexet bh i store størrelser.
De senere år er der dog kommet flere og går du på internettet kan du faktisk finde utroligt mange forhandlere af bh til store piger, der laver dem i god kvalitet og endda også til fornuftige priser.
Prøv at gå på internettet og søg efter frækt undertøj til store piger. Du bliver overrasket over udvalget, og din mand og dig selv vil elske dig for det.