Plussize-modeverdenen har ændret sig markant, og der er generelt er kommet langt flere muligheder og items inden for plussize størrelserne, som er værd at lægge mærke til – og som er sjove at iklæde sig, hvis man er en stor pige. Et par af disse items kigger vi nærmere på her.

 

Den røde maxi-kjole

Maxi-kjolen er en klassisker inden for kvindernes garderobe. Den bliver ofte smidt på til de lidt finere anledninger, og gerne om sommeren. I en sådan kjole får man lov til at vise ben og barm, hvilket jo i høj grad kan komme den kurvede kvinde til sin fordel. I en rød farve bliver der ligeledes lagt fokus over på udtrykket fremfor på formerne, hvilket er smart og modigt.

 

Jeans – relaxed fit

Jeans er klassikeren. Jeans i et relaxed fit er en klassiker hos den store kvinde. I bukser med et relaxed fit er der nemlig mulighed for to ting: Du kan fremhæve din flotte numse og dine markante ben, uden at det bliver for meget. Ligeledes, så findes de også i højtaljede modeller, som, med t-shirten skubbet ned i, giver et fedt look, som kun denim kan.

 

Toppen med dyb hals og uden ærmer

Nu er det jo ved at blive sommer. Det betyder også, at der skal fremhæves items, som er sommervenlige til de store kvinder. Det kunne eksempelvis være en flot koral-farvet top, som er uden ærmer og med dyb udskæring. En sådan sidder flot på store kvinder, ligesom at barmen igen fremhæves.

 

Den sorte sommerkjole

Som enhver anden kvinde, så bør store piger også have den sorte sommerkjole i garderoben. Heldigvis er der masser af muligheder for dette, det handler bare om at finde en med den rette kombination af frie skuldre, udskæring, ryg og ben, som passer til lige netop dig.

 

Det blomstrede valg

Enhver kvinde bør kunne udtrykke sin feminine side – uanset hendes størrelse. Det gør man bedst med toppe, kjoler eller andre overdele, som er med et smukt print af blomster. Uanset om det er over det hele, eller blot enkelte blomster, så er det smukt.

 

Den afslappede buks

Mange store kvinder frygter måske, at en afslappet buks kommer til at se ladt eller upassende ud. Men tværtimod er stofbukser med et afslappet og feminint look oplagt til sommeren, især hvis de kommer i et frisk, sommerligt og fint look.

 

Denimjakken

Sidste item på dagens liste er den klassiske deminjakke. Den holder 100% uanset ens størrelse. Selv på en stor kvinde vil den sidde flot, og dens look er desuden meget populært for tiden.