Som kvinde, der har størrelsen med sig, så kan det være svært at træde ud af det konforme og ind i det modige. Det kommer naturligvis an på, hvordan man er som person, og hvordan selvtilliden har det, men faktisk kan kurvede kvinder tillade sig at sammensætte samme form for garderobe, som mindre kvinder kan. Det handler bare om at have den rette balance.

 

Kropsidealerne i modeverdenen er ofte med til at definere, hvad der er smart, og hvad der ikke er smart. Heldigvis for os lidt større kvinder, så er der de seneste par år kommet langt mere fokus på plussize items, styles og fashion helt generelt, hvilken har udvidet vores muligheder betragteligt. Det har gjort det muligt for os at have en garderobe, som er meget lig de moderige garderobe hos de mindre kvinder, hvor kun størrelsen egentlig er forskellen.

 

Hav en god basis garderobe

Plussize tøj og normalt tøj bliver nok aldrig helt det samme. Alligevel, så er vi som sagt på vej mod modeverdenes anerkendelse af, at der skal være moderigtigt tøj til alle størrelser. Naturligvis er plussize tøj anderledes fra normalt tøj, i og med at det både er syet og designet til at se godt ud på store kvinder. Det betyder dog ikke, at der ikke skal være fokus på garderoben. Det første tip er derfor at skabe sig en god basisgarderobe.

 

En god basisgarderobe bør indeholde enkle og simple items, som ikke lige går af mode foreløbigt. Det betyder, at du i denne del af din garderobe bør tænke på dine behov, eksempelvis med hensyn til arbejde og hverdag, ligesom at du også bør forme dig en farveskala og smag, som stemmers overens med din personlighed. Alt dette bør være enkle valg, som du altid kan tage på. Naturligvis skal denne dog stadig vedligeholdes, opdateres og fornyes, så du ikke udvander dine yndlingsitems, og så du holder liv i dit udtryk.

 

De modige valg

Selvom man er en plussize størrelse, så betyder det ikke, at man ikke skal tage modige valg. Tværtimod, så bør ens størrelse netop være med til at udtrykke, hvem man er, og at man er konform med det. Det gør det ved at udvide garderoben med enkelte items, som er udtryksfulde, positive og moderne.

 

For at finde sådanne muligheder, så er det bedst at opsøge de brands og mærker, som fokuserer på at skabe stilrene og moderigtige kollektioner, som er passende for en stor kvinde at have på til både den fine fest og hverdag. Udviklingen inden for moden har betydet, at der er kommet større fokus på disse brands, så det er bare med at komme i gang med at lede.

DEL
Næste artikel7 fede plussize items