Invitationen hænger på køleskabet, og det har den gjort længe. Lige så længe har du spekuleret på, hvordan du skal få klemt dig ned i det sorte jakkesæt, som du mest af alt har lyst til at lade hænge i skabet. Ikke fordi du vil undslippe festen, men fordi du aldrig helt føler dig godt tilpas, når du har det på. Du tror måske, at det er fordi, det er en størrelse XXXXL, men der tager du fejl. Der findes lige så flotte og velsiddende jakkesæt til store mænd som til små. Her får du gode råd til, hvad du som mand med lidt ekstra på maven skal være opmærksom på, når du festligt begiver dig ud i shoppe-junglen.

 

Forskellige kropstyper – forskelligt tøj

Nogle mennesker er høje og spinkle, mens andre er lave og kraftige. Og så findes der et væld af forskellige kropstyper derimellem. Ingen er ens, når det kommer til, hvordan vi er bygget. Nogle kan finde tøj i enhver butik, de støder ind i, mens andre skal søge mod plus size-butikker. Og butikker med ekstra store størrelser findes der heldigvis en del af.

Der findes plus size-butikker, som sælger masser af flot festtøj – alt fra skjorter til jakkesæt og slips. Ekspedienterne i butikkerne har erfaring med at hjælpe store mænd med at finde tøj, der er fremstillet specielt til deres kropstyper. Vær derfor ikke bange for at spørge om gode råd, hvis ekspedienten ikke i forvejen selv bidrager med dem. Det er ofte lettere for andre at se, hvad der klæder dig.

Det har ofte større betydning, end du lige går og tror, at finde tøj, der klæder dig. Udover at det ser rigtig godt ud, får det dig også til at føle dig godt tilpas. Det er særdeles vigtigt med netop festtøjet, da det er specielt i disse anledninger: du skal more dig og have en dejlig aften.

Undersøg hvilke plus size-butikker, der har et stort udvalg af festtøj til mænd, og tag afsted og få gode råd og vejledning. Med det perfekte festtøj kommer du fremover til at glædes ved synet af invitationen på køleskabet frem for at kigge skævt til det gamle jakkesæt i skabet. Det vil med garanti gøre arrangementerne en hel del bedre. God shoppelyst og god fest!

Køb og salg af virksomheder