Kropsidealerne er i konstant forandring – og modeverdenen er både med til at ændre, skabe og følge op på disse ændringer. Således er der i disse år ganske stort fokus på, at der skal være moderigtige muligheder til alle størrelser – også til kvinder, som er kurvede. Det har betydet, at der i dag er beklædningsmuligheder end nogensinde før, uanset om du er en stor kvinde, som gerne tager de modige tøjvalg, eller om du er kvinden, som helst iklæder sig den sikre, men også stilrigtige valg.

Tjek de store webshops

Det øgede fokus på netop plussize-kvinden har også betydet, at de mere mainstream og anerkendte webshops med modetøj også er begyndt at føre plussize-tøj. Besøger du eksempelvis Zalando, så vil du kunne finde muligheden for at finde tøj, til dit fit. Det betyder, at de har både favoritter, style-tips og ”essentials” til plussize-kvinderne. Her er det derfor oplagt at gå på jagt efter fedt tøj – også selvom du måske har fokus på budgettet.

 

Disse sider har nemlig ofte filtreringsmuligheder blandt både mærker og priser, hvilket betyder, at du hurtigt, nemt og bekvemt kan filtrere efter både dit budget og style-krav. Det betyder ligeledes, at du som plussize-kvinde også har nemt ved at købe tøj, som passer til dig. Ved at handle på sites som Zalando vil du ligeledes opleve fordelen ved, at der er mange brands samlet ét sted. Du slipper for at skulle besøge det ene brands webshop efter den anden blot for at finde et par fede outfits. Så er der meget nemmere på denne måde.

 

Asos Curve og H&M+

Er du derimod mere til traditionelle brands frem for de store webshops, hvor der er et hav af muligheder, så kan dette også lade sig gøre. For det er ikke alle mærker, som er til rådighed på sider som Zalando, hvilket også betyder, at der er gode ting at hente andre steder. For at hjælpe dig på vej til dette kommer der to gode muligheder på budgetvenlige brands, hvor der kan hentes mange forskellige styles.

 

Svenske Hennis & Mauritz og engelske Asos er begge to blandt verdens absolut største tøjproducenter. Begge er de kendte for at producere varieret og fashionabelt tøj, som altid er nemt at tilpasse til sin stil. Begge er de både rige på basisvarer og de lidt mere utraditionelle stile, hvilket betyder, at der er rig mulighed for at udtrykke, lige netop hvem du er. Netop disse muligheder er også til rådighed for plussize-kvinden, da begge brands har udgaver af mærket, som henvender sig til dig. Disse hedder Asos Curve og H&M+.

 

Ligeledes er både Asos og H&M dygtige til at levere tøj til budgetvenlige priser, uden at prisen afspejler sig på tøjet, og uden at det kan ses i det daglige. Det betyder således, at du som fyldig kvinde kan shoppe løs blandt på basics og andre udtryk, stadig mens det er budgetvenligt.