Har du tit taget dig selv i at kigge på en anden tynd kvinde, og tænkt: “hvorfor ser jeg ikke ligeså godt ud som hende”, eller noget lignende? Det har de fleste kvinder, der er overvægtige uanset om de vejer 5 kg for meget eller 15 kg for meget.
Mennesker har det desværre med at dømme dem selv og konstant måle dem med andre mennesker for at finde ud af, om de er gode nok.

Det er dog ikke særligt sundt- slet ikke når mode- og filmverdenen kun består af meget tynde kvinder, som udadtil virker som om, de er glade og har styr på deres liv. Det får os til at længes efter at ligne dem og være som dem, men tit og ofte er det hele iscenesat og deres såkaldte lykkelige og perfekte liv er en stor illusion. I virkeligheden er de helt almindelige mennesker, med mindst lige så mange problemer som os andre, og typisk har de endnu flere. De er altid pressede fra alle sider af angående deres vægt, privatliv og familie, og det ender mange gange ud i misbrug og stress.

Så hvorfor længes efter det? Det giver ingen mening og er ikke særlig rationelt. I stedet for burde vi lytte til os selv og vores nærmeste for at finde ud af, om vi er tilfredse med os selv, vores udseende og vores liv.

Denne her længsel efter at ligne en topmodel, gør at mange kvinder skammer sig over sig selv og ikke viser dem frem, men går i kedeligt og ofte for småt tøj og tør ikke engang tænke på at gå i en forretning og finde modetøj til store kvinder. Det er desværre trist og forkert og gør kun ondt værre.
Der findes masser af smart tøj til store piger, og store piger er smukke. Du er smuk uanset, om du vejer 65 kg eller 80 kg, da skønheden altid kommer indefra.
Udstråler du at du er glad for din krop, værdsætter din krop og forkæler din krop vil din omgangskreds hurtigt se dig med nye øjne og finde dig langt mere attraktiv og ikke mindst glad.

Dit liv bliver ikke bedre af at, du vejer 15 kg mindre, medmindre du har forandret dig indvendig og har fået styr på dine følelser og styr på dit liv. Dit liv og dit humør bliver bedre, når du begynder at elske dig selv for den, du er. Og i stedet for at gemme dig væk, så vis dig frem og vis dine former og figur. Det handler jo i virkeligheden ikke om vægt, men om følelser og accept.

Noget af det bedste, man kan gøre for sig selv er at købe noget flot tøj, man føler sig tilpas i og som gør en glad. Du kan jo både finde modetøj i store størrelser i helt almindelige forretninger, men du kan også gå online og finde et endnu større udvalg af smart tøj til store kvinder.
Uanset hvor du finder dit tøj, så er det vigtigste stadigvæk at du lærer at forstå, at du stadigvæk ser godt ud, selom du skal lede efter mode til store kvinder og lad være med at længes efter “stjernernes” fantastiske krop og liv, da det oftes er en stor illusion.