Som kvinde med former er der lige i tiden rig mulighed for at tilpasse sin stil til de moderigtige valg. Der har nemlig sjældent været større fokus i modeverdenen på, at store kvinder også skal have masser af muligheder for at udtrykke sin personlighed, sin selvtillid og sin moderigtige sans. Det er bare dejligt, at det er blevet sådan – og for at hylde det, så får du her fem fantastiske steder at handle plussize mode.

 

H&M

Lad os starte et sted, hvor alle kan være med. Nemlig med basisvarer og basic-udtryk, som enhver garderobe må have. Hvor mange af os tænker ikke på H&M, når der bliver snakket basicvarer? Og hvor dejligt er det så ikke, at H&M har en gren af sin produktion, som er dedikeret til plussize-kvinden? Det er H&M+, og de har bevaret de værdier, som brandet i forvejen har til de normale størrelser. Fint basistøj med rigt udvalg af styles og udtryk.

H&M’s hjemmeside

 

Asos

Vi bliver i basicafdelingen, og priserne stadig er lave. Men samtidig bevæger vi os også over i et udvalg af tøj, som er lidt mere rigt på udtryk, på at skille sig ud og på at tillade modige tøjvalg. Det handler alt sammen om Asos Curve, hvis du er den type pige, som ynder at iklæde sig denne slags tøj. Hos Asos Curve får du nemlig de samme idéer, som Asos’ normale udvalg bygger på – bare til plussize kvinder.

Asos hjemmeside

 

Studio Clothing

Er du mere typen, som elsker at gå på opdagelse i sæsonrigtige kollektioner og spændende og udfordrende look-books, så bør du måske lade dig inspirere af Studio Clothing. Hos Studio er der fokus på modetrends og pænt tøj, som er rige på muligheder inden for både hverdag og fest. De er således enormt gode til at lave fint tøj, som er specialdesignet til store kvinder. En favorit hos skribenten.

Studio Clothing’s hjemmeside

 

Zizzi

Når det kommer til plussize tøj, så er det naturligvis også svært at komme uden om Nordens største plussize-butik. Det er Zizzi – og her får du tøj, som er prisvenligt og kvalitetsorienteret, hvilket har gjort, at de har sat sig på en god del af plussize-markedet. Deres popularitet er ikke tilfældig, så de er naturligvis et besøg værd.

Zizzi’s hjemmeside

 

Junarose

Du kender uden tvivl danske Bestseller, som er mere populært end nogensinde før. Virksomheden har tøj til alle typer kvinder og naturligvis også til plussize-kvinden. Derfor er Junarose, som er Bestsellers bud på et brand til den fyldige kvinde, også at finde på denne liste over fantastiske plussize butikker til kvinden.

Junarose’s hjemmeside