Er du kvinde og vejer lidt for meget er du typisk også flov over din krop og har ikke lyst til at vise den frem. Det er der dog ingen grund til. Du har sikkert hørt mange venner og familiemedlemmer sige, at du ser godt ud, men du har aldrig rigtig troet på dem.
Men hvad nu, hvis det virkelig er sandheden? Du kan sagtens være en smuk kvinde, selvom du vejer lidt for meget. Det kræver bare selv at tro på det, og gøre noget ud af sig selv. Tage på stranden iført bikini til store piger og vis at du er stolte af dine former.

Desuden er de mest kritiske øjne dine egne, og det skal du lære at håndtere. I vores tid virker det til at idealkvinden er en kvinde, der bruger en størrelse 34 og ingen former har. Det ser vi i alle modemagasinerne og i alle hollywood-filmene, og flere og flere kvinder stræber efter at ligne dem.
Det er dog sørgeligt, da det er meningen at en kvinde skal have hofter og former for at være en kvinde.
De fleste mænd er også enige og så hellere en kvinde med former end en tynd pige uden figur, så lad dog være med at være bange for at i lækkert badetøj til kvinder om sommeren. Mange af disse kvinder lider endda af alvorlige spiseforstyrelser, og hvem vil have det ?

Så vær stolt af dine former og stolt af din krop og vær ikke flov over at skulle lede efter bikini i store størrelse, når du skal på stranden. Der findes nemlig masser af lækkert badetøj til store kvinder, hvad enten du går i tøjforretninger eller søger på nettet.

Det skal dog ikke ses som en undskyldning for at spise løs, da der selvfølgelig kan være sundhedsmæssige riscisi, hvis man vejer alt for meget og hverken bevæger sig eller spiser nogen former for grøntsager. Hysteriet omkring vægt og bestræbelsen på at blive tyndere og tyndere er dog den man skal se på.
I bund og grund handler det om, at vi alle skal lære at passe på vore kroppe- tykke som tynde- og lære at værdsætte os selv og forkæle os selv. Gør vi noget ud af os selv og anser vores kroppe som smukke og hellige får vi et sundere forhold til mad, og bliver hverken fed eller ramt af anoreksi. Skønhed kommer i sandheden inden fra, og så snart vi indser det og lever efter det smitter den og breder sig. Så led efter noget badetøj til damer og vis dig selv frem.

Er det måske lidt for overvældende at starte ud med en bikini på stranden er det forståeligt nok, og en badedragt i stor størrelse er et godt udgangspunkt. Så længe du kommer ned på stranden og føler dig godt tilpas. Man lærer ikke at elske sig selv på en dag. Det kommer med tiden og ved at man passer på sig selv.
Måske du heller ikke føler dig tryg nok til at gå ind i en forretning og lede efter tøj. På internettet kan du finde masser af badedragter i store størrelser, og der er typisk en grundig måleguide, så du er sikker på at få den rigtige størrelse.
Så værdsæt din krop- vis den frem og forstå hvor smuk og kvindelig du virkelig er.