De kvindelige kropsidealer er i konstant forandring. Vi lever i en verden, hvor andre folks opfattelse af én selv kan være ganske påvirkelig – men samtidig, så bevæger vi os mod et kropsideal, hvor der er plads til kvinder, der er, som de nu engang er. Det betyder også, er der er kommet fokus i modeverdenen på, at der også skal være brands og styles til kvinder, som er plussize.

 

For at fejre dette får du her 5 gode bud på brands, som leverer lækre plussize produkter, og som du derfor bør kende til. Der er blevet flere af disse mærker i de seneste år, og det har skabt større fokus på plussize brands, som leverer skandinaviske udtryk i et lækkert og moderne format.

 

Zizzi

Et af de største nordiske brands til kvindernes plussize garderobe er Zizzi. Hos dem finder du ikke blot masser af styles, men også generel inspiration og highlights fra deres kollektioner, som guider kvinden med former frem til det rette look. Derudover er brandet på samme tid kvalitet og prisvenligt.

 

Deluca

Tøj fra Deluca er et af de brands, som leverer enkelt, sæsonvenligt og basic tøj og styles til den kurvede kvinde. Det gør det dog ikke mindre trendy, da produkterne stadig følger moden og trends. De laver tøj i op til størrelse 56, så der er til de fleste.

 

Asos Curve

Et andet brand, som du med garanti har hørt om i forbindelse med normalt tøj, er Asos. Asos Curve er således det engelske brands tøjproduktion til større damer, som har behov for plussize tøj. Her vil du finde samme stil og trends, som man gør med det ”normale” Asos, som generelt er kendt for et yderst varieret udvalg, som kan udfylde ethvert stilbehov.

 

H&M+

Et andet brand, som du med garanti også kender, er H&M. Ligesom Asos har det svenskejede Hennes & Mauritz en gren af produktionen, som fokuserer på stilfuldt tøj til de kurvede kvinder. Således vil du hos H&M+ finde styles, som stemmer overens med det udtryk, som mærket i forvejen har – bare i andre størrelser, produceret til at sidde pænt omkring damernes kurver.

 

Studio

Et sidste mærke, som er værd at kende til, hvis man leder efter plussize brands, er Studio Clothing. Hos Studio finder du helt generelt stilfuldt tøj, som også kan gøre de mindre kvinder misundelige. Der er fokus på stilens udtryk hos Studio, hvilket betyder, at deres sæson- og moderigtige kollektioner og look-books inspirerer til både hverdag og fest.

Husk at tjekke DJI Osmo Mobile